Startup – desk: voor de startende ondernemer

Leren van elkaar en groeien met elkaar

Wij begrijpen dat je, als startende ondernemer met een nieuw (innovatief) idee, jouw tijd, creativiteit en budget vooral wilt investeren in je product of je dienst. Wij begrijpen ook dat je je niet wilt laten afremmen door algemene voorwaarden, overeenkomsten en juridische vraagstukken. Wij begrijpen dat niet alleen, wij vinden ook dat dat niet zou moeten. Als ondernemer moet je je kunnen richten op het ondernemen.

Toch ontkomt iedere startende ondernemer niet aan juridische ondersteuning. Want weet jij wanneer jouw handelsnaam juridische problemen oplevert? Heeft jouw onderneming de juiste ondernemingsvorm? Heeft jouw website een “privacy policy”? Ben je ervan op de hoogte welke rechten een consument heeft? Hoe bescherm jij je rechten van intellectuele eigendom? En welke rechten en verplichtingen heeft (of hebben) jouw werknemer(s)? Vragen die van belang zijn om jouw (startende) onderneming tot een succes te laten uitgroeien.

Wij denken graag met jou en jouw onderneming mee. Wij geven graag, gevraagd en ongevraagd, advies over uiteenlopende onderwerpen waarmee je als startende ondernemer te maken krijgt. Wij geven regelmatig workshops om je op de hoogte te houden van belangrijke en actuele thema’s.

Onze dienstverlening voor iedere startup

Wij bieden op een laagdrempelige manier juridische dienstverlening aan startups die minder dan vijf jaar onderweg zijn. Zo kun je ons altijd vrijblijvend bellen op nummer 050-3140840 en vragen naar Kelly Felt, Constantijn de Lange of Tim Bodewes. Bovendien bieden wij startende ondernemers:

  • Gratis startup – contracten:
    Wie via het e-mailadres start@boutoveres.nl contact met ons opneemt, zal altijd worden teruggebeld. Naast de vier modellen (rechts onder ‘downloads’) op deze website, ontvang je – desgewenst – van ons een basispakket contracten waarmee je als startup aan de slag kunt. Wij weten dat je zulke contracten niet alleen bij ons maar ook op internet gratis kunt krijgen. Anders dan bij andere gratis contracten op internet het geval is, kunnen wij – indien je dat wenst – je vervolgens persoonlijk verder helpen.
  • Juridische check:
    Wij komen graag langs om vrijblijvend je (juridische) keuzes, of je die al gemaakt hebt of nog moet nemen, te bespreken en met je te bekijken of deze keuzes nog passend voor jouw onderneming zijn.
  • Altijd een vaste prijs:
    Niets is vervelender dan niet te weten wat iets gaat kosten. Wij begrijpen goed dat je graag van te voren weet waar je aan toe bent om op basis daarvan een keuze te maken. Als wij voor je aan het werk gaan, laten wij daarom van te voren weten wat dat gaat kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

In elke fase van jouw onderneming helpen wij jou graag met praktische modellen en adviezen en, als dat nodig is, met complexe vraagstukken en nodige procedures. Ons doel is om van elkaar te leren en met jou als ondernemer mee te groeien.

Startup – Blog:

Direct naar uw branche