ICT / Intellectuele eigendom

Een dynamische branche, waarin nieuw technologieën en (online) diensten zich razendsnel ontwikkelen. Ontwikkelingen die u als ondernemer veel mogelijkheden bieden, maar die ook voor de nodige juridische uitdagingen kunnen zorgen. U krijgt te maken met vragen over eigendom van software en apps, licenties, domeinnamen, auteursrecht, merkenrecht, handelsnamen en privacy. Vragen waarbij u een juridisch deskundige wilt laten meekijken.

Is de verwerking van gegevens in uw bedrijf in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens? Voldoet uw digitale dossier aan de (wettelijke) administratieplicht? Weet u welke informatieverplichtingen u hebt voor uw webwinkel en of uw webwinkel daaraan voldoet? Maakt uw product wellicht inbreuk op het auteursrecht of merkrecht van een ander? En bent u eigenaar van uw website en uw domeinnaam of is uw websitedesigner dat?

Wij bieden u bij deze en alle andere vragen, die u in uw dagelijkse praktijk tegenkomt, juridisch advies en gedegen ondersteuning. Wij komen tot een praktische oplossing, ook voor complexe vragen. Daar waar het opstellen van een contract en het geven van advies niet meer volstaat, staan wij u bij tijdens een procedure om voor uw rechten op te komen. Ons team van advocaten denkt graag met u mee, zodat u kunt ondernemen.

 

Mensen

Kies een andere branche