Nieuws

21 maart 2023 – Kennissessie huurrecht voor vastgoedbeheerders

27/01/2023

Op dinsdag 21 maart 2023 organiseert het team vastgoed van Bout Advocaten een kennissessie speciaal voor beheerders van panden. Er zullen diverse onderwerpen behandeld worden relevant voor vastgoedbeheer, zowel voor woon- als bedrijfsruimte. De flyer kunt u onderaan dit bericht downloaden

Mr. Anita Winter – gespecialiseerd in alle facetten van het recht die met onroerend goed te maken hebben – zal starten met informatie over de huurovereenkomst in algemene zin en praktische handvatten bij het opstellen ervan. Denk aan de huurperiode, het van toepassing verklaren van algemene voorwaarden, onderhuur en het beëindigen van een huurovereenkomst.

Vervolgens zal mr. Kelly Löwik-Felt – actief in het huurrecht en insolventierecht – een update geven over diverse huurprijsperikelen (zowel over kale huur als servicekosten) die van belang zijn bij het opstellen van huurovereenkomsten. Ook zal zij de ontwikkelingen in de vrije sector bespreken.

Mr. Reinout van Elst – die zich in zijn praktijk richt op het huurrecht en aansprakelijkheidsrecht – zal tot slot aandacht besteden aan (het verschil tussen) groot onderhoud en renovatie. Hij zal de nodige tips en tricks geven om rekening mee te houden bij verbouwingen en in het bijzonder ook de ontwikkelingen en rechten van huurders m.b.t. verhuiskostenvergoeding.

PROGRAMMA

15.30u                  Inloop
15.45u                  Presentaties (met pauze)
17.30u                  Borrel

KOSTELOZE DEELNAME

Locatie                 De Euroborg (voetbalstadion FC Groningen)
Adres                    Boumaboulevard 41 te Groningen
Aanmelden         Stuur vóór 14 maart 2023 een e-mail aan lowik@boutadvocaten.nl
Vragen                 Neem contact op met Kelly Löwik-Felt

We vernemen graag of u wenst deel te nemen aan de kennissessie. Deelname is kosteloos.

Neemt u gerust contact op bij vragen.

Graag tot dan!

Contact

  • 050 314 0 840
  • [email]

Nieuws