Nieuws

Kunst bij Bout Advocaten – expositie Elise d’Hont en Mineke Gravers

15/03/2022

Over Mineke Gravers en Elise d’Hont

Mineke (Klassieke Academie voor schilderkunst, 2014) en Elise (Klassieke Academie voor de Beeldhouwkunst, 2016) herkennen elkaar in hun gedrevenheid, in hun liefde voor kunst en ze worden blij van elkaars werk.

Mineke toont intuïtieve schilderijen in de serie Flow of Colors. Ze gebruikt olieverf, acrylverf en tempera, soms door elkaar. De reactie volgt. De kleuren en de vormen doen hun werk. Herma Dejong, Hat Design, en Mineke Gravers hebben elkaar leren kennen toen Herma (artist in residence in kasteel Groeneveld te Baarn) Mineke uitnodigde te exposeren. Er is een artistieke kruisbestuiving ontstaan. Dat laten ze zien bij drie schilderijen.

Elise d’Hont is een Nederlandse beeldhouwer, die geïnspireerd wordt door de beweging van het menselijk lichaam, zoals in de dans, waardoor emotie naar boven komt. Zij werkt voornamelijk figuratief of in een abstractie hiervan. Vormgeving en expressie zijn hierbij zeer belangrijk. Zij maakt beelden in opdracht, waaronder veel portretten, maar ook werk voor in de openbare ruimte en vrij werk. Zij heeft o.a. les gehad van Jon Gardella, Pépé Grégoire en Eddy Roos.

www.minekegravers.nl
www.elisedhont.com
www.hermadejong.nl

De feestelijke opening vindt plaatst op vrijdag 3 februari 2023 om 15.30 uur in de hal bij Bout Advocaten. U bent vanaf 15.30 uur van harte welkom om – met een hapje en een drankje – de expositie te komen bekijken.

De schilderijen zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur te bewonderen en in het weekend op aanvraag!

 

Opening Expositie

Opening Expositie

Opening Expositie

 

Contact

  • 050 314 0 840
  • [email]

Nieuws