Nieuws

Gezocht: Advocaat (medewerker) Ondernemingsrecht en advocaat (medewerker) Arbeidsrecht

18/09/2019

 

Gezocht:

Advocaat (medewerker) Ondernemingsrecht en
Advocaat (medewerker) Arbeidsrecht

 

In het centrum van Groningen, vlakbij de rechtbank, vind je Bout Advocaten: een middelgroot kantoor met 18 advocaten en een ondersteunend team van circa 15 medewerkers. Ons kantoor staat bekend om zijn juridische expertise, toewijding en veelzijdigheid. Bout legt zich in zijn dienstverlening toe op een aantal branches, meer in het bijzonder Zorg, Onderwijs, Bouw, ICT/Intellectuele eigendom en Agrarisch.

Onze dienstverlening is klantgericht, soepel en aangenaam; de werksfeer is ongedwongen en biedt veel mogelijkheden tot zelfontplooiing en -ontwikkeling. Wij zijn op zoek naar twee ambitieuze advocaat/medewerkers met goede acquisitieve vaardigheden en bovengemiddelde inzet. Binnen ons kantoor is er ruimte voor verdere specialisatie in een (of meer) van de branches.

Hoewel wij uiteraard hechten aan een goed netwerk, is een bestaande cliƫntenportefeuille geen vereiste: wij zoeken vooral medewerkers die in staat zijn om binnen korte tijd bij ons een goede praktijk op te bouwen. Medewerkers die begrijpen dat de advocatuur in deze tijd gekenmerkt wordt door een hoog niveau van juridische kennis Ʃn een goede acquisitie. Voor die medewerkers bieden wij een fantastische werkplek en een zeer goed toekomstperspectief.

Richt je sollicitatie met cv en referenties voor 20 oktober 2019 aan mr. Jan Hein Mastenbroek (mastenbroek@boutadvocaten.nl). Ook voor nadere inlichtingen kun je contact met hem opnemen.

 

Contact

  • 050 314 0 840
  • [email]

Nieuws