Rechtsgebieden

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht advocaten in Groningen

Bij Bout Advocaten in het centrum van Groningen werken ervaren specialisten op het gebied van ondernemingsrecht. Met onze uitgebreide kennis en ervaring hebben wij alles in huis om u bij te staan tijdens de diverse zaken die u als ondernemer tegenkomt.

Ondernemingsrecht in het algemeen

Als onderdeel van het privaatrecht draait ondernemingsrecht primair om de geschillen tussen bedrijven onderling. Daarbij spelen andere afwegingen dan bij particulieren. Ook zijn er vaak andere en verdergaande algemene voorwaarden van toepassing.

Wordt u als ondernemer geconfronteerd met een geschil dat valt binnen het vakgebied ondernemingsrecht? Dan doet u er goed aan om een ondernemingsrecht specialist te raadplegen. Daarvoor kunt u terecht bij ons advocatenkantoor.

Ondernemingsrecht in de praktijk

Onze focus ligt bij het vinden van de beste oplossing. We starten daarom altijd met een onderzoek naar alle beschikbare mogelijkheden. Het voeren van een procedure is hier één van. Echter is in de praktijk gebleken dat onderling overleg vaak veel vruchtbaarder kan zijn. Met name wanneer we een goede commerciële samenwerking in de toekomst in het achterhoofd houden.

Mocht het toch komen tot het voeren van een procedure, dan staan we u uiteraard bij. Dit doen we op het scherpst van de snede. Dit betekent dat we onze uiterste best doen om voor u een maximaal resultaat te behalen.

Onze ondernemingsrecht specialisten

Heeft u te maken met een geschil? Of heeft u de behoefte om eens te sparren met een specialist  over een bepaald vraagstuk op het gebied van ondernemingsrecht? Neem dan contact op met een van onze ondernemingsrecht specialisten. Zij staan u graag te woord via de telefoon of de mail. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Ossenmarkt in Groningen.