Nieuws

Legal Meetup 19 april 2018: Gamification & Serious Games: meld u nu aan!

28/02/2018

In het voorjaar van 2018 organiseert de ICT|IE-branche van Bout Advocaten opnieuw een Legal Meetup (met aansluitende BBQ & borrel).

Tijdens de Legal Meetup zullen Henk Bethlehem (Bout Advocaten) en Arthur van der Linden van Sprankhuizen (CEO MAD) spreken over Serious Games, hoe deze kunnen leiden tot gedragsverandering en over Gamification van werkprocessen.

Arthur zal eerst een introductie geven over het begrip ‘Gamification’ en enkele cases van ‘Serious Games’ bespreken die MAD heeft ontwikkeld, zoals een opleidingsgame voor de FIOD en een bewustwordingsgame over energie transitie in Drenthe. Daarna zal hij ingaan op een door MAD ontwikkelde app GPAL: “Gamified Peer to peer Adaptive Learning” en met welke privacy- en security vraagstukken hij in de praktijk te maken heeft gehad. Henk zal vertellen over de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Daarbij zal worden ingegaan op aspecten zoals contractvorming, intellectuele eigendom, privacy, aansprakelijkheid en het werkgeversauteursrecht.

Datum en tijdstip:      Donderdag 19 april vanaf 17.00 uur
Locatie:                         Ossenmarkt 7 (in Groningen)

Aanmelden? Dat kan via www.legal-meetup.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus weer er op tijd bij!

 

Contact

  • 050 314 0 840
  • [email]

Nieuws